söndag, december 23, 2007

Nyårsfunderingar

Hur firar man nyårsafton med en liten bebis på bästa sätt?

Gå på fest är inget alternativ (inte för att vi är bjudna på nån i år)... ;-) Inte heller att gå ut på någon fin restaurang. Det känns inte heller så spännande att sitta hemma ensamma, då kommer jag nog inte ens kunna hålla mig vaken till tolvslaget. Det är även lite knepigt eftersom det är omöjligt att veta vilket humör Agnes kommer att vara på.

Är det någon som har något förslag?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till ert nya liv! :) Så ser verkligeheten ut framöver.. Vi var bjudna på stor middag första året ( Sebbe var 4 månader)det gick bra, man får kompromissa en del, ju inte så att man sitter långa sittningar direkt. Det är svårt att förutsätta något, inte ens när de är nästan 1,5 år kan man förutse deras humör eller hur det skall gå i alla lägen. Kan ni inte bjuda hem någon till er? Annars får ni laga lite gott och mysa på hemma, fira er nya familj. Fanns en del bra tips i nya mama på hur man firar nyår med små barn, köp den. God jul vi inväntar farmor och farfar och farbror nu.

Anonym sa...

Hej gummsan!

Jag tycker att ni ska laga en god middag och tillbringa det Nya Året tillsammans med sötingen. Ja....väntar man inte in tolvslaget då är det inte hela världen, Agnes kommer se till att ni vaknar någon gång då och då under natten (hon är ju en smart tjej).

Många bamsekramar!!!!!! Tanja

P.S Gud vad hon har blivit stor........

Anonym sa...

OBSERVERA jag klarade att skriva kommentar utan Google konto. Nu vet jag hur man gör. Hipp hipp hurra, det tog mig bara ett år

Kramis