fredag, augusti 31, 2007

Torsdagsshopping

Idag har jag shoppat 2 par höstskor! Det var ett erbjudande på Wedins, så jag kunde inte låta bli. Är mycket nöjd med tanke på att jag har haft svårt att hitta fina skor utan klackar.

Till Eriks förtjusning kom även vår nya kamera idag, han har haft fullt upp med att gå igenom alla funktioner. Nu kan vi ta fina bilder i helgen när Mats kommer.


onsdag, augusti 29, 2007

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Martina att berätta 8 saker om mig själv.

1. Jag avskyr myror och tvestjärtar, annars har jag inget emot småkryp.
2. Jag gillar inte att smörja in mig, bodylotion, handkräm etc.
3. Mina naglar växer som ogräs just nu.
4. Jag tycker om att läsa böcker, senast läste jag Stieg Larsson´s tredje bok.
5. Jag shoppar nog lite för mycket, inte bara kläder utan rent allmänt. Just nu behöver jag en höstjacka, min går inte att knäppa längre och det är kallt ute nu.
6. Vi behöver ge oss ut och spana in kakel, klinkers, tapeter, köksluckor mm.
7. Jag och Erik är markägare till 2020 m2 skog i Ekeby i Nynäshamns kommun.
8. Jag är 99% säker på att vi kommer få en pojke och kommer att bli otroligt överraskad om det blir en flicka.

Eftersom jag inte känner någon som bloggar förutom Tina och Tobbe så kan jag tyvärr inte utmana någon.

tisdag, augusti 28, 2007

Koh Phangan

Ikväll var vi ute och åt med Johan, Oscar och Sandra på Koh Phangan. Det var väldigt god mat och trevligt sällskap. Det borde vi göra om snart, men vi får väl se när det blir av nästa gång med tanke på hur lång tid det tog att få till det den här gången..

måndag, augusti 27, 2007

Söndagspromenad på djurgården

Idag tog jag och Linda en långpromenad på djurgården, det var härligt att passa på att njuta av det fina vädret. Vi tog även en fika på Rosendahls trädgård.

Appehl's kräftskiva

Igår var vi på kräftskiva hos Martina, Torbjörn och Sigrid i Stuvsta. Det var en himla trevlig tillställning.

Fler bilder finns i fotoalbumet.


Fam Wissler har blivit 3

Ett stort grattis till Lisa och Patrik som igår fick lilla Emma!

lördag, augusti 25, 2007

Blodbad i sängen

Inatt sov jag väldigt oroligt. När jag väl lyckades masa mig upp imorse så fick jag en chock när jag såg mig i spegeln. Jag var helt blodig! Det var mest i ansiktet och på händerna. Erik ropade från sovrummet och det visade sig att det var en ordentlig blodpöl på kudden. Vad jag kan minnas så har jag aldrig tidigare blödit näsblod. Det är ju lite märkligt att jag inte vaknade, men sån är jag.
Nu har jag surfat lite och konstaterat att näsblod är helt normalt under graviditeten. Det beror på att det ökade blodflödet i kroppen gör att trycket mot näsans blodkärl ökar, därför är det vanligt med näsblod och nästäppa. Tänk vad mycket man inte känner till..

Kvällens bioplaner blev ändrade till en skön hemmakväll pga veckans sömnbrist. Vi ska på partaj imorgon och då måste jag ju vara utvilad.

fredag, augusti 24, 2007

Tapas

Ikväll har jag ätit tapas på Caliente med Tanja, Marie och Malin, jättegott! Marie var i Stockholm så vi passade på att träffas.

torsdag, augusti 23, 2007

Bokat resa

Nu har vi bokat en weekend till London! Det ska bli roligt med en "sista resa" innan bebisen kommer. Det bär av i slutet av september och jag hoppas verkligen att jag mår lika bra då som nu.

tisdag, augusti 21, 2007

Jag - en bloggare?

Nu ska jag försöka ge mig på en blogg. Det ska bli intressant att se hur det går..
Det började sådär bra, jag (med hjälp av Erik) ägnade säkert en halvtimme åt att försöka lägga in ett litet foto i "min profil" igårkväll - utan att lyckas. Jag får väl göra ett nytt försök ikväll.

I den här bloggen kan man inte vänta sig några politiska inlägg eller liknande, det blir mer som en dagbok om vad jag hittar på och kanske lite tankar och funderingar.