onsdag, april 23, 2008

Stor dag idag

Jag kommer i mina jeans jag hade före graviditeten! De är ganska tajta i midjan, men ändå. Jag har några kilo kvar att gå ner, men det känns genast mycket lättare nu.

Det är en stor dag för Agnes också, hon fick sin första kalasinbjudan. Lilla Sigrid ska snart fylla 1 år, tänk vad tiden går fort. Tyvärr kan vi inte gå på kalaset för det är samma dag som Agnes dop. Typiskt.

3 kommentarer:

Familjen Ekstrand sa...

Grattis! Jag har låångt kvar än till mina jeans :-) Så roligt det verkar nu med Agnes, rullar och viftar! Det påminner mig om att det händer mycket ganska fort! Hon har verkligen stora vackra ögon er tjej förresten! Och tack för jättefina presenter som kom på posten idag! Oskar blev jätteglad och Elin visade kanske inte så mycket men föräldrarna blev glada!:-)

Gunilla sa...

Så bra att ni blev glada. Ni behöver inte vara rädda att säga till om ni vill byta stl eller så.
Så mysigt ni verkar ha det, härigt att vara hemma hela familjen! Oskar verkar alltid vara så glad, gullig och snäll. Lilltjejen är såklart jättesöt. Det skulle vara roligt om vi kan ses i sommar!

Martina sa...

Superskönt! Jag provade mina gamla jeans för flera månader sen och de passade och jag blev så glad, men det var först nu i veckan som jag faktiskt hade dem på mig! Jag kände mig så smal!! :-)
Typiskt att kalas och dop skulle krocka! Det hade varit kul om Agnes hade kunnat komma och leka med Sigrid. Hoppas att hon och ni får en härlig dag på ert håll!