söndag, augusti 31, 2008

Tråkfredag

I fredags gick det mesta fel här hemma.

Agnes spottade ut all mat inklusive frukt och vatten och var sedan hungrig och gnällig, i efterhand kan jag konstatera att det delvis förmodligen berodde på att en förkylning var på g.

Ena hennes öga är rött och för att få tillåtelse att titta närmre på det så fick hon låna min mobiltelefon, på cirka 30 sekunder gjorde hon den oanvändbar. Jag hörde knappt något i den och ingen hörde mig. Jag kände mig rätt så låst efterssom vi inte har någon hemtelefon. På kvällen lyckades jag hitta en reservtelefon och nu har min återhämtat sig efter salivattacken.

Efter lunchen som hon inte åt något av så lyckades hon skjuta ut sin stol från bordet, vrida sig runt och få tag på ett av saintpaulians blad så att min älskade waldemarsuddekruka for i golvet och gick i tusen bitar. Den som jag tyckte så mycket om och dessutom fick i 30-årspresent av moster Yvonne med familj. Agnes hade fortfarande blomman kvar i handen så den klarade sig men hamnade ändå i soporna för att den var ful och jag var arg och ledsen.

När vi väl kom iväg till färgbutiken så hade jag glömt färgkoden till den gula dörrfärgen hemma och fick nöja mig med att köpa 3 liter vit färg för 600 kr..

Att kvällens middag familjen Appehl blev inställd var också lite tråkigt, men kanske lika bra efter min usla dag. Stackars lilla S som är så sjuk! Vår lilla skrutta är snorig och sover väldigt oroligt.

Jag och Erik hade iallafall en mysig fredagskväll trots allt!

Inga kommentarer: