fredag, mars 06, 2009

Nerprioriterad blogg

Ja, vad ska jag säga. Jag är usel på att blogga nuförtiden, jag har helt enkelt prioriterat annat. Det är svårt att få tiden att räcka till på kvällarna och på helgerna har vi haft en massa skoj för oss.

Svärföräldrarna och Linas dop
Mats och Lisbeth har varit här en helg och hälsat på. Det är tradition att vi ses en gång i februari för lite födelsedagsfirande. Vi var bland annat i Sickla och shoppade och på söder och promenerade. De följde även med till Muskö på Linas dop.

Nyköping
Förra helgen var vi i Nyköping och hälsade på hemma hos Johan och Anna. Det var jätteroligt att ses och se deras nya fina lägenhet med havsutsikt och Annas växande mage. Vi fick dessutom kanongod mat.
Fint väder
Vi har även hunnit med lite vedklyvning och pulkaåkning hemma på tomten i det fina vädret.
1 471 kr
Kostar det att få vår kamera lagad. Så nu lutar det åt att vi lägger till några hundringar och köper en ny. Så himla trist när vi bara har haft den i drygt ett år.

London
Idag har vi bokat en resa till London!! Vi har varit tillsammans i 10 år till valborg och det måste ju firas, så i april åker hela lilla familjen till London. Vår sista resa som dinkies gick dit och nu går även vår första resa med barn dit. Ååh, jag längtar såå... Hoppas svågern är hemma den aktuella helgen så att vi får träffas och se hur han bor.

Inga kommentarer: