söndag, september 13, 2009

Fixhelg

Igår var Erik på områdets städdag på förmiddagen och efter det åkte vi en sväng till några babybutiker och spanade på syskonvagnar. Utbudet är inte så stort och vi vill inte lägga en hel förmögenhet, men vi tror oss ha hittat en som känns ok.

Idag har vi fått en hel del gjort, trots en natt med lite sömn... Erik har snickrat och målat på garaget hela dagen. Jag och Agnes har pysslat både ute och inne, dessutom gjorde vi smarriga plättar till lunch. Agnes tyckte det var fantastiskt kul och spännande men tyvärr försvann det goda humöret när hon inte fick steka, det blev lite bättre igen när hon fick glass till plättarna..

Nu på kvällen tog vi äntligen tag i saken och fick upp några hyllor till i klädkammaren, så nu har det omorganiserats lite där och jag har fått undan en del bråte från gästrummet. Skönt! Det är dock fortfarande en hel del som måste röjas i gästrummet. Det fungerar just nu som förråd och vi har fyllt på lite då och då med all möjlig bråte, så man kommer knappt in där..

1 kommentar:

Jane sa...

Vilket underbart fint förkläde! Sebbe älskar baka pannkisar med sin pappa så där finns en likhet :)han går tom så långt så han själv brukar plocka fram margaretskålen för att poängtera att du är det dags..