söndag, februari 15, 2009

Födelsedagstider

Ikväll har vi varit på kusin Daniels kalasmiddag och firat hans 30-årsdag i efterskott. Det var trevligt och eftersom han är stans bäste kock =) så var maten såklart superb. Nu sitter vi i soffan och har precis avnjutit efterrätten som vi fick med oss hem, mmmmm.. Det enda trista med kvällen var att vi fick parkeringsböter. =(

Själv har jag fyllt år i veckan och det blev en lugn kväll, men jag blev ändå ordentligt firad med middag, blommor, choklad och present. Vi hade planer på att ha födelsedagsfika i helgen, men vi åkte till Muskö istället.


Snart är det Eriks tur att fylla år, så i veckan måste jag ut och shoppa present!
Daniel "in action"

Gott bröd tycker Agnes! Jag fick också smaka lite..

söndag, februari 08, 2009

Hemmafix

I fredags var mamma, pappa, Anki och Majsan här till sena kvällen. Vi fick hjälp med att tapetsera hallen, så nu går det framåt. Idag har vi gjort skisser på hatthyllan och bänken Erik ska bygga. När han var iväg och handlade material så var Åse och Maja här och fikade och lekte med mig och Agnes.
Vi har även hängt upp en del tavlor i helgen, det var inte en dag för tidigt, nu känns det genast lite mer ombonat.
I fotoalbumet har vi lagt ut månadens bilder på Agnes.

torsdag, februari 05, 2009

Ljusare tider

Åh, det är så härligt att vi går mot ljusare tider och att det märks så tydligt! När jag åker till jobbet på mornarna brukar det vara så kolsvart så att jag knappt hittar till bilen, men den här veckan är det ljust! Eller iallafall mycket ljusare.. Tänk om det kunde vara det när jag kommer hem också.

Idag har övriga familjemedlemmar staplat ved och åkt pulka, mysigt. Själv har jag jobbat och lunchat med Tanja, det är inte illa det heller.

söndag, februari 01, 2009

Paket

Idag åkte vi till Nynäshamn och hämtade ett paket. Vi åkte hela lilla familjen eftersom vi var helt säkra på att det var vårt trappräcke som kommit, och det kan ju vara svårt att bära själv, vi funderade till och med på att ta släpet. Därför blev vi lite snopna när vi fick ett pyttepyttelitet paket.. Erik öppnade paketet och där i låg en..........GPS! Först förstod vi ingenting, men sen kom vi på att vi deltog i en slogantävling för ett bra tag sen. Vi vann! Det var ett samarbete mellan McVities och Navigon och vi skrev något i stil med: "McVities digestive är min stora passion, men jag är inte särskilt bra på navigation". Det gick tydligen hem! :-)