söndag, maj 16, 2010

Mycket fix blir det

Vi har fixat och donat de två dagar som gått sedan jag bloggade senast - som vanligt kanske man kan säga. Igår hade vi fantastiskt sommarväder med sol och nästan 20 grader varmt, idag var det lite tråkigare.

Jag och barnen har även socialiserat oss och varit och hälsat på hos två grannar. Till Agnes stora lycka så fick hon låna hem en bil med telefon på. Det hann inte gå lång stund här hemma förrän hon dundrade ner med den från verandan, vilket resulterade i skrapsår och bula i pannan.

Det syns extra mycket efter gårdagens hårklippning. Förutom at kapa luggen så tog jag ca två centimeter av håret. Det blev jättefint, nu är det inte lika spretigt som innan. Håret som klipptes av lade vi ut på gräsmattan till pippifåglarna - så att de ska få mjukt och skönt i sitt bo. Idag gick Agnes dit och tittade, det ligger fortfarande kvar..

Jag har misslyckats med ännu en sats kakor och är lite less. Nu har jag bestämt mig att utöver det jag och mamma har bakat får det bli köpekakor..

Lite fix ute har jag även fått avklarat. Har lagt ut 15 säckar täckbark i rabatten, men behöver mer! Idag planterade jag även några av de blommor jag beställde tidigare. Ska försöka hinna få ner resten i jorden så snart som möjligt också.

Erik har målat i garaget som vanligt. Nu är nästan förrådsdelen nästan klar, även golvet har fått sig en omgång.

Inga kommentarer: