torsdag, juli 22, 2010

Nästan halvvägs..

Snart har halva semestern gått, det går fort när man har roligt...

Första veckan seglade vi som sagt i Blekinge. Det var första seglingen sedan vi fick barn och det gick jättebra! Vi hade så mysigt. Agnes tyckte allt var spännande och roligt, sova i båten, äta i båten, diska i båten, se fiskar, får, pippifåglar, motorbåtar, segelbåtar, kajaker och HAVET. Gustaf var inte lika exalterad, men nöjd ändå. Det blev inte så mycket segling utan mest "bo i båt".

Efter seglingen stannade vi ett par dagar i Karlshamn och umgicks med Mats, Lisbeth, Oskar och Sebbe. Det var roligt och vi var bland annat och tittade på Mats och Lisbeths nya tomt, vilken för övrigt var toppenfin med havsutsikt och allt. :)

Sedan vi kom hem har vi hunnit med några rundor till Muskö, några utfykter till badet i Östnora, ett besök på Ikea, en date med Åse & Co, fått besök av Johan & Saga, sjösättning av båten och årets premiärtur, 6-månaderskontroll med Gustaf och en del jobb med tomten (påbörjat dragning av el i garaget, hängrännor på garaget, fyllt ut med jord mellan garaget och stora stenen, slipat och oljat verandaräcket.).

Jag har en del bilder men nu är klockan 23:57 och jag måste hoppa i säng, så de kommer en annan dag..

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Vi har även plockat smultron, jordgubbar, hallon och blåbär.. Dessutom ha Agnes slutat med blöja!

Gunilla sa...

Sen har vi ju också slagit ihjäl hundratals getingar, och Gustaf har blivit stucken..

Gunilla sa...

Lyxigt nog har vi kunnat äta nästan alla måltider ute och grillat massor!