söndag, november 28, 2010

Advent

I helgen har vi gjort lite av varje, men det har varit mest städ, fix och mys inför 1:a advent som råkar vara idag.

Jag och barnen tog helg redan i fredags då dagis var stängt pga av planeringsdag. Förmiddagen spenderade vi på Ica Maxi och vi var inte ensamma där kan jag tala om. Puh. På eftermiddagen hade vi våra nya vänner från området här på fika och lek. Agnes och Eric (hennes kompis, inte pappa) hade verkligen jätteroligt ihop och båda var helt uppe i varv. På kvällen blev det traditionsenligt fredagsmys.

Igår efter lördagsfrukosten bakade vi en sats korintkakor, städade och pyntade innan vi gav oss iväg till ridskolan. Agnes ville inte rida på Noel den här gången utan en vit häst, så det blev Giovanna. Det gick bra och hon var så duktig även om hon inte är helt fokuserad hela tiden. "Titta rakt fram Agnes" fick vi höra några gånger. :) Det finns så mycket annat att titta på... Efter det åkte vi en sväng till Nynäs och inhandlade bland annat presenter till dagens barnkalas och till sist åkte vi hem och hade lördagsmys.

Idag tände vi första ljuset i adventsstaken vid frukosten. Sedan drog vi igång dagen med att baka saffransbullar. Förutom att städa fick Erik även gå ut och skotta lite snö. Herrejösses vad det hade snöat i natt. Efter lunch var det dags för barnkalas. Kalas är kul tycker Agnes. Nu väntar jag på att maken ska servera lite saffransglögg, det ska bli intressant.
Vår lille hippie.


Agnes vill gärna gåträna med Gustaf, då gäller det för honom att hänga med i svängarna...

Inga kommentarer: