onsdag, december 29, 2010

Jullov

Nu har vi jullov som många andra, det är så härligt att umgås hela familjen. Vi har hittat på något varje dag. Det tråkiga är att det snart är slut, redan torsdag imorgon.
På annandagen åkte vi till Sickla för att byta en julklapp och då passade vi på att shoppa en del till barnen på rean. Agnes fick ett gäng byxor och kjolar.
I måndags var pappa här och hjäpte Erik i garaget, så nu har vi bland annat en arbetsbänk där. Igår var vi på livrustkammaren med Oskar och Mikaela. Det var jättebra och barnvänligt. Efteråt fikade vi i gamla stan och delade ut lite julklappar, mysigt.
I förmiddags var vi och badade. Jag har missat några gånger på miniplasket med Gustaf och då får hela familjen gå dit på "kompensationsbad". Det var så roligt! Agnes ville inte gå därifrån. Vi borde gå och bada på badhus ibland på helgerna.
I eftermiddags kom min mammakompis Monica hit med sina barn på fika och lek.

Imorgon ska familjen Sahl komma hit på fika och lek.

Självaste julen firade vi på Muskö. Vi hade det hur bra som helst. Det började bra redan på morgonen när båda barnen vaknade på strålande humör och stämningen blev ännu bättre när vi gick ner för att äta frukost och det visade sig att tomten hade varit på besök under natten och lämnat paket i strumporna. Efter frukost åkte vi som sagt till Muskö och firade med mamma, pappa, Anki och Majsan. Julfika, jullunch, massor av julklappar, julgodis med mera. Agnes tyckte det var spännande när tomten kom, men sa inget och såg lite bekymrad ut. Vi fick alla jättemycket fint!
På juldagen kom Björn, Anna, Engla och Lina dit och firade med oss. Även då blev det mycket gott att äta och många klappar.

Bilder finns i albumet.

Väntar på tomten.

Inga kommentarer: