söndag, april 10, 2011

Igår Muskö och idag ute

Igår var vi på Muskö och firade födelsedagar. Anki fyllde år i veckan och hade kalas. Vi blev bjudna både på lunch och fika. Smarrigt. Vi missade Englas kalas när vi var i fjällen så vi passade på att fira henne också.



Erik passade även på att byta däck på bilarna, det passar ju bra eftersom våren faktiskt verkar ha kommit på riktigt nu.


Idag har vi varit ute hela dagen. Erik har varit på arbetsdag nere vid bryggan. Nu är nämligen den nya bryggan på gång, så idag har det röjts. Jag och kidsen har på börjat vårstädningen av tomten. Så härligt! Det har varit så fint väder och det är roligt att se hur fint det blir när man får bort allt skräp. Ojojoj så roligt barnen tycker det är att vara ute nu när snön är borta, de har lekt så otroligt bra hela dan och inte bråkat alls. Sandlådan och gungorna är riktigt poppis. Gustaf har lite extra roligt som får leka med en massa saker för första gången, han har krattat, klippt gräset, spelat bandy åkt bobby car och ätit grus. Hoppas den här leklusten håller i sig länge...

Paketutdelningen är avklarad och Englas nya spel invigs.




Samma klädstil.



Kusinkram.



Många hjälper till när Gustaf ska fiska fiskdamm.

Inga kommentarer: